UWAGA!
Nasza oferta skierowana jest wyłącznie do
OSÓB PEŁNOLETNICH!
POTWIERDZAM, jestem osobą pełnoletnią
MENU
 
Regulamin

Zamówienie w: Alcantara

 

§. 1. INFORMACJE OGÓLNE

§. 2. WYBÓR WIN

§. 3. WARUNKI SPRZEDAŻY

§. 4. POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

         §. 1.INFORMACJE OGÓLNE

 

1. Hurtownia Alcantara mieści się w Gdańsku ul. Oliwska 85     kod pocztowy: 80-542

2. Wina sprzedajemy wyłącznie osobom PEŁNOLETNIM i trzeźwym.

3. Miejscem zawierania umów sprzedaży i odbioru zamówienia jest wyłącznie  hurtownia  Alcantara

4. Podana zawartość alkoholu na stronie produktowej i na etykiecie może odbiegać od rzeczywistej zawartości alkoholu, co wynika ze specyficznych właściwości wina.

5. Naszą ofertę kierujemy do podmiotów posiadających zezwolenia na obrót alkoholem ( winem )

6. Nie prowadzimy sprzedaży "przez internet".
7. Formularz ma na celu oszczędzienie czasu klienta w hurtowni - pozostaje jedynie odbiór gotowego zamówienia.
8. Trwałość poszczególnych rodzajów win jest indywidualna.

 

 

 

§. 2. WYBÓR WIN

1. Każde zamówienie można dowolnie konfigurować, wybierając nawet po jednej butelce z oferty.

2. Zamówienia mogą Państwo składać w zakładce wyne.pl/wina/

lub

 

w formie wiadomości e-mail, pisząc na adres:

biuro@wyne.pl

 

§. 3. WARUNKI SPRZEDAŻY

 

1. Zlecenia obejmują aktualną listę produktów dostępnych na stronie: www.wino-alcantara.pl

2. Dane zamieszczone na witrynie  www.wyne.pl nie stanowia oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego. Dane te pełnią jedynie rolę informacji handlowej w rozumieniu art. 71 Kodeksu cywilnego.
 

§. 4. POLITYKA PRYWATNOŚCI
 

Informujemy, że Administratorem Danych Osobowych (ADO) ujawnionych w niniejszym formularzu jest Alcantara ul. Oliwska 85, 80-542 Gdańsk
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu wysyłki Newslettera oraz przygotowania Twoich zamówień i nie będą udostępniane innym odbiorcom ani do państw trzecich.
Przetwarzanie danych odbywa się na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (prawnie uzasadniony interes tj. marketing bezpośredni produktów i usług własnych).
Dane osobowe mogą być przetwarzane do czasu wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania.
W związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Tobie prawo dostępu do treści danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
W przypadku uznania, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO).
Podanie danych osobowych jest warunkiem wysyłki Newslettera i złożenia zamówienia.

Informujemy, że Administratorem Danych Osobowych (ADO) ujawnionych w niniejszym formularzu jest Alcantara ul. Oliwska 85, 80-542 Gdańsk Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu wysyłki Newslettera oraz przygotowania Twoich zamówień i nie będą udostępniane innym odbiorcom ani do państw trzecich. Przetwarzanie danych odbywa się na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (prawnie uzasadniony interes tj. marketing bezpośredni produktów i usług własnych). Dane osobowe mogą być przetwarzane do czasu wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. W związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Tobie prawo dostępu do treści danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
W przypadku uznania, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO).
Podanie danych osobowych jest warunkiem wysyłki Newslettera i złożenia zamówienia.

 

Zamknij